Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin toplamak ve yemek

Rüyada zeytin toplamak ve yemek

Rüyada zeytin toplamak ve yemek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda destekçiniz veya hayranınız var.

Rüyada zeytin toplamak yemek belaya ve derde düşeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada zeytin toplamak ve yemek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta zeytin toplamak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, dinine bağlı kalacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine inanılır.

Rüyada siyah zeytin topladığını görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan zeytin toplamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil zeytin topladığını görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, gelirinin garanti olacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin toplamak tüm kederinin uçup gideceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments