Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin topladığını görmek

Rüyada yeşil zeytin topladığını görmek

Rüyada yeşil zeytin topladığını görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil zeytin topladığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları dile getirirken farkında olmadan sert bir dil kullanıyor olabilirsiniz.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin topladığını görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil zeytin toplamak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Rüyada zeytin topladığını görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, aile bireyleri ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta zeytin toplamak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments