Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin yemek görmek

Rüyada yeşil zeytin yemek görmek

Rüyada yeşil zeytin yemek görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil zeytin yemek gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Rüyada yeşil zeytin yemek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hoşgörülü biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil zeytin yemek görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, alkış alacağına inanılır.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin topladığını görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, zorlukların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments