Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin satmak

Rüyada yeşil zeytin satmak

Rüyada yeşil zeytin satmak aileden ayrı kalınacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil zeytin satmak gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil zeytin satmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, ev taşımaya, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalettir.

Rüyada siyah zeytin satmak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada zeytin satmak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil zeytin ikram etmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına inanılır.

Rüyada yeşil zeytin yemek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yeşil zeytin ayıklamak adını aklamayı başaracağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada yeşil zeytinler görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret eder.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak kendini bunu başaracağına, bir fitne çıkarmaya, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments