Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, namaz kılacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz, meslektaşlarınız veya iletişim ağınızı aktif olarak kullanmanız durumunda bir fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek kurdu görmek kötü düşmana, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine yorulur.

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek daha geniş rızık elde edeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yiyecekte kurtçuk görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada yiyeceğin içinde kurt görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu yiyecek görmek yeni mekânlara gireceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments