Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine yiyecek vermek

Rüyada ölmüş birine yiyecek vermek

Rüyada ölmüş birine yiyecek vermek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birine yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze fışkırabilir.

Rüyada birinden yiyecek almak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birisine yiyecek vermek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada yiyecek ikram etmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan yiyecek çıkarmak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yiyecek görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, şükrederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek paylaşmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına işarettir.

Rüyada yiyecek dolu masa görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çuvalla yiyecek görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments