Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılanlar görmek

Rüyada yeşil yılanlar görmek

Rüyada yeşil yılanlar görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, malının artmasını sağlayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yılanlar gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Rüyada yeşil yılanı öldürmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil başlı yılan görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil yılanı evde görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılan yakalamak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü yeşil yılan görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Rüyada yeşillikler içinde yılan görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, çirkin amellere alamet eder.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek iyi anlaşacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments