Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sarı yılan görmek

Rüyada yeşil sarı yılan görmek

Rüyada yeşil sarı yılan görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil sarı yılan gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili görevlere veya ortaya çıkartmaya çalıştığınız planlara ait alışılmadık fikirleriniz olabilir.

Rüyada sarılı yeşilli yılan görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, hastalığının düzeleceğine, sorunların günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada sarı ve yeşil yılan görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sarı yılan görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yeşil yılan görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, hayatının iyileşeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ve sarı yılan görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerin artacağına inanılır.

Rüyada sarı yılandan kaçmak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın sarı yılan görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane sarı yılan görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments