Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yemiş görmek

Rüyada yeşil yemiş görmek

Rüyada yeşil yemiş görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil yemiş gördüyseniz:

  • Her şeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada yeşil yemiş yemek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, gamsız bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yeşil yemiş görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada ağaçta yemiş görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yemiş görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Rüyada yemiş görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan yemiş koparmak gözyaşının dineceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yemiş topladığını görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemiş satmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, sebep olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments