Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemiş topladığını görmek

Rüyada yemiş topladığını görmek

Rüyada yemiş topladığını görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, dertlerine çare bulacağına rivayet eder.

Rüyada yemiş topladığını gördüyseniz:

  • En azından onun duygularını öğrenirsiniz.

Rüyada yemiş toplamak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan yemiş toplamak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, onlardan medet umacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine inanılır.

Rüyada yemiş topladığını görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada yemiş yemek görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabuklu yemiş görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada yemiş yaprağı görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yemiş görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada ağaçta yemiş görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments