Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta yemiş görmek

Rüyada ağaçta yemiş görmek

Rüyada ağaçta yemiş görmek ailesi ile mutlu olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta yemiş gördüyseniz:

  • Aniden saygınlığınızda artış olabilir.

Rüyada yemiş ağacına çıkmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan yemiş koparmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulur.

Rüyada ağaçta yemiş görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, farklı şeyler deneyeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan yemiş yemek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, dilediği gibi yaşayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan yemiş toplamak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada yemiş ağacı görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, aile içinde saadetinin artacağına işarettir.

Rüyada yemiş ağacı dikmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemiş koparmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments