Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yemiş görmek

Rüyada siyah yemiş görmek

Rüyada siyah yemiş görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yemiş gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada siyah yemiş görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Rüyada yemiş ağacı dikmek hayallerinin suya düşeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalettir.

Rüyada ağaçta yemiş görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada taze yemiş görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada yemiş görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan yemiş koparmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına yorulur.

Rüyada frenk yemişi yemek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yemiş topladığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments