Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze yeşil sebze görmek

Rüyada taze yeşil sebze görmek

Rüyada taze yeşil sebze görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze yeşil sebze gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Rüyada taze yeşil sebze görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada taze meyve sebze görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada taze sebze ve meyve görmek her zaman hak ettiğini alacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze sebze görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulur.

Rüyada yeşil sebze yıkamak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil meyve ve sebze görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine rivayet eder.

Rüyada sebze ve yeşillik görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil sebze yemek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments