Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah zeytin yemek görmek

Rüyada siyah zeytin yemek görmek

Rüyada siyah zeytin yemek görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada siyah zeytin yemek gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada iri siyah zeytin yemek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah zeytin yemek görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu siyah zeytin yemek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada siyah zeytin ve ekmek yemek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına yorulur.

Rüyada büyük siyah zeytin yemek varolan borçların ödeneceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası siyah zeytin yemek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments