Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk yüzük görmek

Rüyada yeşil renk yüzük görmek

Rüyada yeşil renk yüzük görmek koltuğunun da yükseleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, batıl amele, yaşamını daha iyi planlayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk yüzük gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmanız veya isteklerinizin birebir yerine getirilmesini beklemeniz maddi konularda olumsuz etki yaratabilir.

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, zenginliğe sahip olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renk yüzük görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli yüzük görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, yeni işlere girişileceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk yüzük görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada siyah renkli yüzük görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli yüzük takmak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine inanılır.

Rüyada siyah renk yüzük görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulur.

Rüyada mavi renk yüzük takmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments