Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tişört giymek

Rüyada yeşil tişört giymek

Rüyada yeşil tişört giymek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, maddi zarara uğrayacağına, dünyasının iyileşmesine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil tişört giymek gördüyseniz:

  • Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil tişört giymek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah tişört giymek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni tişört giymek esenliğe kavuşulacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada tişört ters giymek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına inanılır.

Rüyada tişörtü ters giymek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık tişört giymek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tişörtünü giymek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments