Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tişörtü ters giymek

Rüyada tişörtü ters giymek

Rüyada tişörtü ters giymek giderlerin artış göstereceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, fırsatların elden kaçacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada tişörtü ters giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada tişört ters giymek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine işarettir.

Rüyada tişörtü ters giymek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık tişört giymek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, nahoş sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert tişört giymek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi tişört giydiğini görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, insanları kıracağına yorulur.

Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tişört giymek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, huzura kavuşacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor tişört giymek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments