Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tişörtünü giymek

Rüyada başkasının tişörtünü giymek

Rüyada başkasının tişörtünü giymek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada başkasının tişörtünü giymek gördüyseniz:

  • Güzel şeyler olacak.

Rüyada yırtık tişört giymek rızık elde edeceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert tişört giymek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeni tişört giymek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, huzurlu günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının tişörtünü giymek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalettir.

Rüyada siyah tişört giymek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu tişört giymek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments