Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tişört giymek

Rüyada siyah tişört giymek

Rüyada siyah tişört giymek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, bütçesinin küçüleceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, hayallerinin suya düşeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada siyah tişört giymek gördüyseniz:

  • Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir.

Rüyada siyah tişört giymek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada siyah tişört görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah tişört almak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni tişört giymek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına işaret eder.

Rüyada yırtık tişört giymek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada turuncu tişört giymek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına yorulur.

Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi tişört giydiğini görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments