Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni tişört giymek

Rüyada yeni tişört giymek

Rüyada yeni tişört giymek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni tişört giymek gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Rüyada yeni tişört giymek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeni tişört almak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalet eder.

Rüyada başkasının tişörtünü giymek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil tişört giymek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yetki ve imza sahibi olacağına işarettir.

Rüyada siyah tişört giymek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada tişört giymek aradaki buzları eriteceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mavi tişört giydiğini görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tişörtü ters giymek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments