Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah öldürdüğünü görmek

Rüyada timsah öldürdüğünü görmek

Rüyada timsah öldürdüğünü görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına yorulur.

Rüyada timsah öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada timsah öldürdüğünü görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, güzelliklerle dolacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada suda timsah öldürmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, çirkin sözler işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsahın öldüğünü görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsah tarafından öldürülmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah öldürmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru timsah öldürmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, yeni yerler göreceğine, yol yordam öğretileceğine yorulur.

Rüyada timsahı öldürmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah öldürmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments