Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada yürümek

Rüyada tarlada yürümek

Rüyada tarlada yürümek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, umutlarının kırılacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sıhhat kazanacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, düşmanından uzak olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada tarlada yürümek gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Rüyada yeşil tarlada yürümek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine inanılır.

Rüyada başak tarlasında yürümek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, hastalıkların uzak duracağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada tarla yolunda yürümek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada tarlada yürümek üzüntülerin biteceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına tabir olunur.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bir tarlada yürümek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekili tarlada yürümek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments