Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taksi görmek

Rüyada yeşil taksi görmek

Rüyada yeşil taksi görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, her zaman sevgi göreceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, suç işleyeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taksi gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamak aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir.

Rüyada yeşil taksi görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine yorulur.

Rüyada yeşil taksiye binmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı ticari taksi görmek verimli olacak işler yapacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taksiyle yokuş çıkmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada taksi satın almak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sorumluluk alacağına, işlerin daha kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada beyaz bir taksiye binmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada lacivert taksi görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments