Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ticari taksi görmek

Rüyada sarı ticari taksi görmek

Rüyada sarı ticari taksi görmek ruhani önderlik yapacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, borçlarının kapacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, rakiplerini yeneceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ticari taksi gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sarı ticari taksiye binmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sarı ticari taksi görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ticari taksi sürmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ticari taksiye binmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ticari taksi almak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada ticari taksi görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dinde bilginleşeceğine delalettir.

Rüyada ticari taksi kullanmak fırsatların istenmeden harcanacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ticari taksiye bindiğini görmek kazancının epey düşeceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments