Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksiyle yokuş çıkmak

Rüyada taksiyle yokuş çıkmak

Rüyada taksiyle yokuş çıkmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taksiyle yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi tamamlayabilecek veya yapmak istediğiniz şeylerde yardımı dokunabilecek kişilerle iletişim kurmalısınız.

Rüyada taksiyle yokuş çıkmak günah işlemekten korunacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Rüyada yokuştan yukarı çıkmak işlerinde aksama olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yokuşu çıkmak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda yokuş çıkmak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, destek göreceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kamyonla yokuş çıkmak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalettir.

Rüyada yokuşu hızlı çıkmak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, düze çıkacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada karlı yokuş çıkmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments