Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tabutlar görmek

Rüyada yeşil tabutlar görmek

Rüyada yeşil tabutlar görmek geçim derdi yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, hile ile mal elde etmeye, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil tabutlar gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek büyük tartışmaların yapılacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalettir.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ev içinde mutluluğun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tabutlar görmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalettir.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments