Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan soğan sökmek

Rüyada topraktan soğan sökmek

Rüyada topraktan soğan sökmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, hoş muhabbette olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada topraktan soğan sökmek gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız durumunda, olaylar sizin müdahalenize gerek kalmadan çözülebilir veya yok olup gidebilir.

Rüyada topraktan soğan sökmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan sökmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan sökmek âlim kimselerden feyz alacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada soğan sökmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan patates sökmek yeni planlar yapacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, düşmanlarını kaybetmeye delalet eder.

Rüyada toprağa soğan dikmek geçim sıkıntısının biteceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalettir.

Rüyada soğanı toprağa gömmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada toprakta soğan görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments