Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan sökmek

Rüyada soğan sökmek

Rüyada soğan sökmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan sökmek gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif işiniz veya özel yaşamınızla ilgili olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada topraktan soğan sökmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Rüyada kuru soğan sökmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğan sökmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan sökmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ot sökmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

Rüyada azı dişini sökmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Rüyada kendi dişini sökmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, gerekirse özür dileneceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşı sökmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments