Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan görmek

Rüyada yeşil soğan görmek

Rüyada yeşil soğan görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, alim insanlardan sayılacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan doğradığını görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan temizlemek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan pişirmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada birine yeşil soğan vermek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan yıkamak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ekmek üzüntülerin sevince döneceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet eder.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan yediğini görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments