Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek ve soğan görmek

Rüyada ekmek ve soğan görmek

Rüyada ekmek ve soğan görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, yardım edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sağlığının bozulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek ve soğan gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada çiçek soğanı ekmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada soğan ekmek yemek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze soğan ekmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek işlerinde verimsiz hale geleceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak soğan ekmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıya soğan ekmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işarettir.

Rüyada yeşil soğan ekmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, aydınlığa çıkılacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek arası soğan yemek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, sermaye kaybedeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments