Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze soğan ekmek

Rüyada taze soğan ekmek

Rüyada taze soğan ekmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret eder.

Rüyada taze soğan ekmek gördüyseniz:

  • daha çok şansınızı zorlamamalısınız.

Rüyada taze soğan ekmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze soğan yedirmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulur.

Rüyada taze soğan yıkamak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına yorulur.

Rüyada taze soğan almak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada taze soğan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet eder.

Rüyada taze soğan doğradığını görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan koparmak kısmetinin açık olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada taze soğan kesmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments