Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek

Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek

Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek istenmeyen olayların olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çoluk çocuğa karışacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işarettir.

Rüyada yeşil soğan diktiğini gördüyseniz:

  • İlginizi bekleyen alanlarda fark yaratmak için çalışmaları hızlandırın.

Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada soğan diktiğini görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalettir.

Rüyada yeşil elbise diktirmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil soğan pişirmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan ayıklamak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil soğan sattığını görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan almak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan vermek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments