Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan sattığını görmek

Rüyada yeşil soğan sattığını görmek

Rüyada yeşil soğan sattığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, onu kendisinden daha çok seveceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil soğan sattığını gördüyseniz:

  • Daha iyi sonuçlar elde etmek için, diğerlerinin önerilerini bir kenara bırakıp, kendi yolunuzdan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye yeşil soğan vermek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan temizlemek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan topladığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil soğan toplamak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, birçok engelin aşılacağına inanılır.

Rüyada yeşil soğan yaprağı görmek bir anda atılıma geçeceğine, aylık gelirinin artacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine işarettir.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan yemek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments