Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan ayıklamak

Rüyada yeşil soğan ayıklamak

Rüyada yeşil soğan ayıklamak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, canının derdine düşeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan ayıklamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Rüyada yeşil soğan ayıklamak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek ayıklamak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, zararının büyük olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil zeytin ayıklamak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil biber ayıklamak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik ayıklamak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeşil fasulye ayıklamak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil soğan satmak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments