Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve siyah yılan görmek

Rüyada büyük ve siyah yılan görmek

Rüyada büyük ve siyah yılan görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, rahat bir hayata adım atacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük ve siyah yılan gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah büyük yılan görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kafasının sakinleşeceğine delalettir.

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, onu alkışlayacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ve büyük yılan görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada büyük siyah bir yılan görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada büyük siyah yılan görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments