Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkte yılan görmek

Rüyada siyah renkte yılan görmek

Rüyada siyah renkte yılan görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, maddi zararını karşılayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah renkte yılan gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada siyah beyaz renkli yılan görmek çok mutlu günler geçireceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah renkte yılan görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, parasının her zaman bereketli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah renkli yılan görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah renk yılan görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada siyah renk gömlek görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada siyah renkte araba görmek ele geçen paranın daha da artacağına, dinç kalacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah renkte kusmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah renk ayakkabı görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments