Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sinek görmek

Rüyada yeşil sinek görmek

Rüyada yeşil sinek görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kötü karakterli bir kadına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına işarettir.

Rüyada yeşil sinek gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Rüyada büyük yeşil sinek görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına işarettir.

Rüyada yeşil sinek görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kederlerinin son bulacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinek kovalamak evdeki birinin yolculuk yapacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne sinek kaçmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada ufak sinek görmek imkânların çok daha iyi olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Rüyada sinekler görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Rüyada zehirli sinek görmek zorlukların yaşanacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara sinek yakalamak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, üzüntülerin günden güne artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments