Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinekler görmek

Rüyada sinekler görmek

Rüyada sinekler görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinekler gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Rüyada küçük kara sinek görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına inanılır.

Rüyada kurt sineği görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işaret eder.

Rüyada sinek ilacı görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, büyük borçlar alınacağına inanılır.

Rüyada sinek kurdu görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada saçta sinek görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tavanda sinek görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kurulu düzeni olacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sinek avlamak âlim kişiler arasına gireceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kara sinek görmek rızkından ve gelirinden olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments