Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yeşil sinek görmek

Rüyada büyük yeşil sinek görmek

Rüyada büyük yeşil sinek görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, ihanete uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada büyük yeşil sinek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada büyük yeşil sinek görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işaret eder.

Rüyada büyük sinekler görmek işinin ehli durumuna geleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sinek görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendisini ona adayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük siyah sinek görmek ailesi ile mutlu olacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına inanılır.

Rüyada büyük bir sinek görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada büyük sinek öldürmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük kara sinek görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sinek görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments