Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli sinek görmek

Rüyada zehirli sinek görmek

Rüyada zehirli sinek görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, güzel haberler alacağına, umutlarının söneceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Rüyada zehirli sinek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz sonlanabilir veya ilişkilerde sonuç elde edilebilir.

Rüyada zehirli sinek görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehirli ot yemek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalettir.

Rüyada fare zehiri içmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Rüyada zehirli yemek görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet eder.

Rüyada biri tarafından zehirlenmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehirli mantar görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalet eder.

Rüyada zehirlenip kusmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare zehiri görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, elin bollaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments