Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sebze görmek

Rüyada yeşil sebze görmek

Rüyada yeşil sebze görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Rüyada yeşil sebzeler almak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sebze yıkamak ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, işlerinde bereket olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sebze ve yeşillik görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Rüyada yeşil sebze bahçesi görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil sebze görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yapraklı sebze görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze tarlası görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil meyve ve sebze görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments