Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sebze yediğini görmek

Rüyada yeşil sebze yediğini görmek

Rüyada yeşil sebze yediğini görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, siparişlerinin çoğalacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil sebze yediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi doğru ifade etmeniz, maddi anlaşmalar veya pazarlıklar konusunda olayları istikrarlı bir çizgiye oturtmanıza yardım edebilir.

Rüyada yeşil sebze yediğini görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze bahçesi görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, kısmetlerinin kapanacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada taze yeşil sebze görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze yemek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, onlara doyasıya sarılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil sebze görmek ruhuna hayrat yapılacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sebze yıkamak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik sebzeler görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yapraklı sebze görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments