Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil meyve ve sebze görmek

Rüyada yeşil meyve ve sebze görmek

Rüyada yeşil meyve ve sebze görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Rüyada yeşil meyve ve sebze gördüyseniz:

  • Bazı kişiler son dakika değişiklikleri ile planlarınıza zarar verebilir.

Rüyada yeşil meyve ve sebze görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada meyve ve sebze bahçesi görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada pazardan meyve sebze almak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada taze meyve sebze görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada taze sebze ve meyve görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet eder.

Rüyada sebze ve meyve bahçesi görmek bilgi sahibi olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada sebze meyve bahçesi görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada meyve sebze çalmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments