Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze ve yeşillik görmek

Rüyada sebze ve yeşillik görmek

Rüyada sebze ve yeşillik görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, maneviyata yöneleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze ve yeşillik gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkileyebilmek veya ikna etmek için kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşillik sebze görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil sebze almak variyetini çoğaltacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sebze görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yeşil meyve ve sebze görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil sebze yediğini görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze tarlası görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze yemek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, hayattan her istediğini alacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sebze ve yeşillik görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments