Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yılandan kaçmak

Rüyada sarı yılandan kaçmak

Rüyada sarı yılandan kaçmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı yılandan kaçmak gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada sarı yılandan kaçmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, rahatsızlık vereceğine, para pul sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ayrılanların birleşeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalet eder.

Rüyada yılan balığından kaçmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yılandan kaçmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulur.

Rüyada yılan görüp kaçmak kazancının çok düşeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yılandan kaçmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, refah düzeyinin artacağına delalet eder.

Rüyada yılan kaçmak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments