Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın sarı yılan görmek

Rüyada kalın sarı yılan görmek

Rüyada kalın sarı yılan görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalettir.

Rüyada kalın sarı yılan gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Rüyada kalın sarı yılan görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalettir.

Rüyada siyah kalın yılan görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada büyük kalın yılan görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, heveslerin söneceğine tabir olunur.

Rüyada çok kalın yılan görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada kısa ve kalın yılan görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kalın yeşil yılan görmek kazanç kapılarının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalın siyah yılan görmek rızkın genişlemesine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada kalın uzun yılan görmek kendi bildiğini okuyacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments