Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılı yeşilli yılan görmek

Rüyada sarılı yeşilli yılan görmek

Rüyada sarılı yeşilli yılan görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, koltuğunun yükseleceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet eder.

Rüyada sarılı yeşilli yılan gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir.

Rüyada yeşil ve sarı yılan görmek yeni bir çevre edinileceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil sarı yılan görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Rüyada sarı yeşil yılan görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Rüyada sarı ve yeşil yılan görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarılı yeşilli yılan görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kobra yılanı görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada sarı iri yılan görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, şansın açılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada suda sarı yılan görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments