Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane sarı yılan görmek

Rüyada iki tane sarı yılan görmek

Rüyada iki tane sarı yılan görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, yanlış adımlar atacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine yorulur.

Rüyada iki tane sarı yılan gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada iki tane sarı yılan görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı buğday taneleri görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sarı mısır tanesi görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, iyi ruh halinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada iki tane siyah yılan görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, hayallerinin de yarım kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane yılan görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada üç tane siyah yılan görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane yılan öldürmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, bir yandan cenaze olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments