Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakır fincan görmek

Rüyada bakır fincan görmek

Rüyada bakır fincan görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada bakır fincan gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Rüyada bakır fincan görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fincan takımı hediye almak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada birine fincan vermek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalettir.

Rüyada boş kahve fincanı görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada fincan satın almak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı fincan görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Rüyada fincan kapatmak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada temiz kahve fincanı görmek o masumların bedduasını alacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments