Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fincan takımı hediye almak

Rüyada fincan takımı hediye almak

Rüyada fincan takımı hediye almak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, derde ve kedere düşeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, başarısının azalacağına rivayet eder.

Rüyada fincan takımı hediye almak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada fincan takımı hediye almak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada fincan takımı hediye etmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Rüyada kahve fincanı takımı görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, hayırlı bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada kahve fincan takımı görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına inanılır.

Rüyada kahve fincanı hediye almak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, elinin de bollaşacağına delalet eder.

Rüyada kahve fincanı hediye etmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada fincan hediye etmek refaha erişileceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işarettir.

Rüyada fincan hediye almak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments